• 22.05.2017

  Milioner koji je počeo sa samo par centi u dzepu

  Čini li vam se da nikako ne možete postići svoje ciljeve? Da nikako ne mozete ostvariti svoje snove I postati bogati? Mislite da se neverovatne priče o uspehu dogadjaju samo u američkim filmovima, kao I motivisani I radni ljudi oko vas. Danas imate priliku čuti vrhunsku priču o motivaciji. Shvatićete da je sve moguće!
  Preberi več
   
 • 17.05.2017

  KAKO LAHKO MOČ MISLI, PODZAVESTI, PRIČAKOVANJ IN NAVAD IZKORISTITE SEBI V PRID

  si najbrž veste, da če želimo nizati uspehe, moramo najprej začeti pri sebi. Naše misli, naravnanost, podzavest in navade tlakujejo našo pot do uspeha. Kako lahko njihovo moč uporabimo sebi v prid?
  Preberi več
   
 • 03.05.2017

  Ninino novo življenje

  Dolgo časa sem imela občutek, da sem obtičala. Moje življenje je bilo monotono. Vsi dnevi so si bili med seboj enaki. Veliko stresa, a vseeno se nisem premaknila naprej. Povprečno življenje, povprečna plača, na koncu meseca minus in sanjarjenje o boljšem življenju. Nekega dne pa sem sprejela najboljšo odločitev v zadnjih 15. letih.
  Preberi več
   
 • 01.05.2017

  Posel, ki vam lahko prinese veliko denarja in zadovoljstva

  Nedvomno vas je večina bralcev do sedaj že slišala ali se celo spoznala s katero od oblik mrežnega marketinga. Tudi sam se že dolga leta profesionalno ukvarjam s tem, zato se štejem za strokovnjaka. To je tudi eden izmed razlogov, da pogosto predavam po svetu, še zlasti v rusko govorečih državah. Mrežni marketing je odličen posel, ki nam lahko prinese ogromno denarja in zadovoljstva. Treba pa je vztrajati. Veste zakaj je toliko grenkih zgodb o mrežnem marketu? Ker ljudje že prvo leto obupajo.
  Preberi več
   
 • 24.04.2017

  Kdo je Marisa Peer in zakaj ji boste za vedno hvaležni?

  Marisa je najboljše prodajana avtorica, motivacijska govornica in terapevtka. V Veliki Britaniji je poznana kot ena izmed najboljših športnih psihologov in hiponoterapevtk. Napisala je številne knjižne uspešnice, ki so spremenile življenja mnogih ljudi. Njeno znanje je tako vrhunsko, da so njene stalne stranke kraljeva družina, slavne osebnosti in celo olimpijski športniki. Kako vam lahko pomaga že danes?
  Preberi več
   
 • 23.04.2017

  Ključ do uspeha

  Imate za cilj izboljšati svoje življenje? Odkrijte skrivnosti vseživljenjskega izobraževanja. To je področje, ki sem mu zadnja leta posvetil zelo, zelo veliko časa in veliko denarja. Veliko časa in denarja sem namreč investiral v svoje izobraževanje in osebnostno rast, saj je investicija v znanje ključ do uspeha in sreče.
  Preberi več
   
 • 15.04.2017

  Zaradi e-izobraževanja so zaposleni uspešnejši in srečnejši

  Vedno več podjetij se odloča za e-izobraževanje, saj poveča produktivnost zaposlenih za 50 %, prinaša velike prihranke in omogoča hiter dostop do kakovostnih vsebin. Rezultati številnih anket so pokazali, da ima velika večina zaposlenih raje e-izobraževanje kot klasično usposabljanje. Njihova volja do učenja, zbranost in kakovostno gradivo pa so ključnega pomena za doseganje dobrih rezultatov.
  Preberi več
   
 • 12.04.2017

  Mel Gill - človek, ki je mojemu življenju vrnil smisel

  Najbrž ste že slišali Smiljana Morija, ki vedno trdi, da vam lahko en seminar, knjiga ali beseda spremenijo življenje? Danes bomo z vami delili pismo našega bralca Petra, ki mu je gospod Mel Gill pomagal najti smisel. Če je njemu, lahko tudi vam!
  Preberi več
   
 • 13.03.2017

  7 neverjetnih koristi osebnostne rasti

  Ljudje se običajno začnejo zanimati za področje osebnostne rasti, ko se v svojem življenju znajdejo na točki, ko nujno potrebujejo spremembo. Do tega pride, ker dojamejo, da jih bremenijo zadeve, ki so v njihovem življenju postale neprebavljive, ali pa ugotovijo, da imajo še veliko nerazvitega potenciala. Vsaka taka ugotovitev je za to osebo pozitivna.
  Preberi več
   
 • 17.02.2017

  [ZA ŽENSKE] Boljša organizacija časa = tudi manj kilogramov!

  Če boš učinkovito organizirala svoj dom, pisarno in možgane, boš občutila več sreče, bolj boš zdrava in dobila boš ekstra bonus: lažje boš shujšala! Če se v tvojem stanovanju nabirajo kupi perila in imaš neskončne sezname opravil, ki jih še nisi naredila, si v resnici izpostavljena zelo stresnemu okolju. Najbrž se stalno počutiš, da moraš nekaj narediti, da stanovanje še vedno ni pospravljeno, pa bi moralo biti, da še vedno nisi menjala rjuh, čeprav bi jih morala prejšnji teden … Veš, koliko dnevnega stresa doživijo tvoji možgani zaradi takšnih podzavestnih skrbi?
  Preberi več
   
 
Prvi1234ZadnjiVsi
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.